Client: Alzheimer Nederland | Schoen van de minister

Format title: "Minister zet schoen voor Alzheimer Nederland"

Genre: Interview / one-off 

Platform: Facebook & LinkedIn 

 

ENG:

On the 5th of December it’s a tradition in Holland “to put your shoe in front of the fireplace”, so that Sinterklaas will fill it at night with small presents... Dutch politician Hugo de Jonge is also doing it, but online for auction on Catawiki for the Alzheimer Fund. Artist Lola Brood is invited to make these shoes extra special.... 

 

NL: 

Om meer aandacht te vragen voor dementie lieten we de schoenen van de minister Hugo de Jonge van VWS beschilderen door kunstenares Lola Brood in het thema Vergeet-mij-nietjes. Men kan online bieden op de veiling en de opbrengst komt volledig ten goede aan Alzheimer Nederland.

 

Tijdens het beschilderen van de schoenen stelden we de minister vragen over casemanagers dementie, eenzaamheid onder mantelzorgers en wat de samenleving kan bijdragen.

 

 

www.alzheimer-nederland.nl/schoen

 

Please reload