Client: ASP Adventure | Expeditie Ondergronds

June 26, 2020

 

The video shown is just the casting call. The full-length tv show will be broadcasted on RTL4 and Videoland later this year.

 

 

Format title: Expeditie Ondergronds (Expedition Underground)
Genre: full-length game- and survival show
Number of episodes: 6 


Platforms: national Dutch TV: RTL4. On demand: Videoland. Online: Facebook, YouTube & IGTV. 

 

About ASP Adventure:
Bombilate's new client ASP Adventure — based in Valkenburg, Zuid-Limburg — organizes unforgettable, unique group activities, which they offer in the largest underground cave system in Europe. 


About Expedition Underground: 
Expedition Underground is an adventurous survival and game show for teenagers, shot entirely underground!

 

Tailored games, assignments and tests will after 6 episodes answer the question: are boys or girls better in surviving underground? Which gender is smarter, stronger and tougher? In the first episode, ten teenagers, aged between 13 and 16, descend into the mysterious marl caves in Limburg. They abseil to a depth of 40 meters underground. And now just say "goodbye" to the daylight, because as long as you are in the game, you will no longer come up...

 

✓ Hosted by Shary-An (Dutch influencer / singer and host)

✓ Pure and true content: no actors! 

✓ Unscripted fun

 

www.expeditieondergronds.nl

 

In the media: 
Article RTL Nieuws
Article / interview w/ Stacey in Adformatie 

Radio 2 interview "Gijs 2.0" w/ Shary-An

Article Algemeen Dagblad

 

Nederlands Persbericht 30.06.2020  | Afz. ASP Adventure

 

 

ASP Adventure komt met eigen avonturenprogramma: Expeditie Ondergronds, later dit jaar te zien bij RTL 4 en Videoland
 

In Expeditie Ondergronds, 72 uur zonder daglicht – de naam zegt het al – zoeken jongeren in de leeftijd van 13-16 jaar letterlijk de diepte op. In de eerste aflevering dalen ze tot 40 meter af in de mysterieuze mergelgrotten van ASP Adventure te Limburg. En zo lang ze in het spel zitten, zullen zij niet meer boven komen…

 

Op maat gemaakte spellen en opdrachten geven na zes afleveringen antwoord op de vraag: zijn jongens of meisjes beter in (over)leven onder de grond? Het is een strijd tussen de jongens tegen de meisjes, waarin ze worden getest op doorzettingsvermogen, inzicht en bovenal lef: nyctofobie (angst voor duisternis, red.) is geen optie.  

 

Zangeres en presentatrice Shary-An presenteert het programma.

 

Inschrijfprocedure stopgezet vanwege overweldigende interesse
Via www.expeditieondergronds.nl kon men zich inschrijven voor deelname. Echter is door de organisatie besloten de inschrijfprocedure per heden stop te zetten, gezien er binnen 2 dagen 1.000 aanmeldingen zijn ontvangen. Slechts 10 van deze jongeren zullen uiteindelijk de afdaling in Limburg maken… 

 

Géén Expeditie Robinson voor kinderen

In verschillende (online) media is het gerucht ontstaan dat het gaat om een “kinderversie van Expeditie Robinson”. Graag benadrukken wij, samen met onze producent Bombilate o.l.v. Stacey Rookhuizen, dat dit absoluut niet het geval is. Deze bewering is dan ook nooit door ons of door de producent gemaakt. ‘Ja, het klopt dat het een game- en survival show voor jongeren is. En ja, er zitten spellen in. Maar verder heeft het niets te maken met de beroemde survival show.’ Aldus Coen van der Tas, Algemeen Directeur.

 

Veiligheid
ASP Adventure is aangesloten bij de Vebon. Alle activiteiten die ASP Adventure aanbiedt in de groeve zijn TUV gecertificeerd. De groeve waarvan we gebruik maken voor de tv-opnames zijn veilig en de activiteiten vinden plaats daar waar er een vergunning is afgeven over de stabiliteit. Daarnaast maken we gebruik van goed opgeleide gidsen en begeleiders, waardoor we de  veiligheid van de deelnemers waarborgen. Tevens houden we ons wat betreft COVID-19 vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Expeditie Ondergronds is vanaf eind augustus overdag te zien bij RTL 4, RTLXL en on demand op Videoland.

 

 

 

Please reload